7 de desembre de 2019 7/12/19

Sergi López arriba al Teatre Arniches amb la comèdia existencial ‘Non solum’

Sergi López arriba al Teatre Arniches amb la comèdia existencial ‘Non solum’ - (foto 1)

  L’Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches d’Alacant l’espectacle ‘Non solum’, una comèdia existencial a càrrec del reconegut actor Sergi López i dirigida per Jorge Picó, que es representarà el dissabte 25 de maig a les 20.30 hores.

  En ‘Non solum’, desesperadament, un home sol es transforma en moltes persones per a respondre a una pregunta: què està passant ací I mentre l’espectador riu, una altra persona comença també a riure, una altra canta i la resta s’enfada. En ‘Non solum’ el destí és dubtar absolutament de tot i Sergi López es revela com un intèrpret superb i original, en una divertidíssima actuació.

  ‘Non solum’ és un text de Sergi López i Jorge Picó i l’espectacle està produït per Setzefetges Associats i Ring de Teatro.

  A més, el cap de setmana portarà també fins a Alacant un espectacle familiar, l’obra ‘Lil·liput’, de L’Horta Teatre, un concert per a orquestra de xiquets i xiquetes al voltant d’una illa. ‘Lil·liput’ és un laboratori sonor col·laboratiu que barreja la música en viu amb les aportacions puntuals del públic. Els espectadors hi trobaran música, poesia i humor al servei d’un viatge que, a més, emfatitzarà valors com l’actitud responsable cap al medi ambient.

  ‘Lil·liput’ tindrà lloc el diumenge 26 de maig a les 12.00 hores i està recomanat per a tots els públics.

  Les entrades per a ‘Non solum’ i ‘Lil·liput’ estan disponibles a la taquilla del Teatre Arniches i en el web ‘ivc.gva.es’.

  ocultar
  Sergi López arriba al Teatre Arniches amb la comèdia existencial ‘Non solum’
  Pujar