elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La rectora de la UA rep els medallistes dels campionats universitaris nacionals i anuncia un increment d’ajudes a l’esport en la UA

La rectora de la UA rep els medallistes dels campionats universitaris nacionals i anuncia un increment d’ajudes a l’esport en la UA
  • La Universitat d’Alacant ha aconseguit un total de quinze medalles en les competicions de 2021

MÉS FOTOS
La rectora de la UA rep els medallistes dels campionats universitaris nacionals i anuncia un increment d’ajudes a l’esport en la UA - (foto 2)
La rectora de la UA rep els medallistes dels campionats universitaris nacionals i anuncia un increment d’ajudes a l’esport en la UA - (foto 3)

La sala multimèdia de l’edifici del Rectorat de la Universitat d’Alacant ha sigut l’escenari avui de la recepció oficial de la rectora de la UA, Amparo Navarro, als esportistes de la institució que han participat en el Campionat d’Espanya Universitari (CEU) en diferents modalitats esportives. Acompanyada per la vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària, Catalina Iliescu, i el director del Secretariat d’Esports, Roberto Cejuela, la rectora ha aprofitat l’ocasió per a anunciar un increment en les ajudes a l’esport en la Universitat d’Alacant.

«L’esport en la Universitat d’Alacant se situa en altes cotes d’èxit, com podem comprovar amb aquests campionats universitaris i, cada setmana, amb els resultats dels equips federats», ha indicat la rectora. «Però l’important no són solament els resultats», ha afegit «sinó la practica amb, els valors que l’acompanyen, com l’esforç i la capacitat de superació. Ací és on sou autèntics exemples en combinar èxits de rendiment esportiu i acadèmic».

En el mateix sentit, Navarro ha manifestat que, «on aneu, defenseu, amb el vostre esforç, la imatge i els valors de la Universitat d’Alacant i, per això, us felicitem i ens en sentim molt orgullosos». A més, ha anunciat que «per al pròxim exercici, a pesar que som una universitat pública amb pressupost limitat, planificarem un increment de les ajudes i beques a esportistes de la nostra institució».

Per part seua, Roberto Cejuela s’ha sumat a la felicitació de la rectora i ha indicat que «l’esport és una pedra angular per a la formació en la Universitat d’Alacant. La gran participació en els CEU i els resultats aconseguits són una demostració que el rendiment esportiu i l’acadèmic van de la mà en aquesta universitat». I ha afegit que «farem grans esforços perquè l’increment que ha anunciat la rectora siga substancial i arribe de la millor manera al màxim nombre d’esportistes».

Pujar