elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presó permanent revisable per al parricida d'Alacant que va matar els seus pares i al seu germà

Presó permanent revisable per al parricida d'Alacant que va matar els seus pares i al seu germà
  • Va apunyalar i es va acarnissar amb el seu germà i espero que els seus pares tornaren a casa per donar-los el mateix final

L'Audiència Provincial d'Alacant ha condemnat a presó permanent revisable al parricida que va matar els seus pares i germà a Alacant l'any 2018. Un jurat popular el va declarar recentment culpable de l'assassinat també.

La sentència, que pot ser recorreguda en apel·lació davant la Sala Civil i Penal de l'Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, estableix a més el pagament d'indemnitzacions que sumen 133.000 euros per a set familiars dels morts.

La decisió declara provat que l'acusat va matar primer al seu germà en el domicili familiar, situat a la ciutat d'Alacant, en el matí de el 13 de setembre de 2018, després de llançar-se sobre ell i assestar-li múltiples ganivetades a diferents parts de el cos.

A continuació, va esperar a l'habitatge a què tornessin el pare i la mare i els va causar la mort de la mateixa manera, atacant-los amb el mateix ganivet de manera sorprenent i inesperada.

L'Audiència el condemna com a autor d'un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament, i amb agreujant de parentiu, en la persona del seu germà, a 22 anys, 6 mesos i 1 dia de presó; com a autor d'un delicte d'assassinat amb traïdoria i agreujant de parentiu, per la mort del seu pare, a 21 anys de presó, i com a autor d'un delicte d'assassinat amb traïdoria i agreujant de parentiu, comès contra la seva mare, a presó permanent revisable.

Pujar