6 d’abril de 2020 6/4/20

Cs porta a les Corts el problema generat per la falta d'educadors en el col·legi Santo Ángel de la Guarda d'Alacant

Cs porta a les Corts el problema generat per la falta d'educadors en el col·legi Santo Ángel de la Guarda d'Alacant - (foto 1)

    El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament d'Alacant, Vicente Buades, ha confirmat que “hem traslladat a les Corts el problema generat per la falta d'educadors en el col·legi Santo Ángel de la Guarda des de fa més de dos mesos”. Des del Grup de Cs s'ha dirigit una pregunta a la Conselleria d'Educació “per a saber quan es reposarà en el seu lloc als dos educadors que fan falta, ja que la seua absència està afectant el bon funcionament del centre en perjudici dels alumnes”.

    Aquest anunci s'ha realitzat després d'assistir a la concentració organitzada aquest matí davant Educació per famílies afectades, on Buades ha lamentat que “els que venien a rescatar a les persones i anaven a acabar amb les situacions d'emergència social ara estan mirant per a un altre costat” i ha expressat el seu desig que l'avançament de les eleccions “no siga un pretext per a desatendre assumptes tan urgents com aquest. No volem que els 60 xiquets d'Ángel de la Guarda paguen els plats trencats. Actuen amb tota l'agilitat que mereix el problema complint les seues obligacions fins a l'últim dia de la legislatura”.

    El regidor ha demanat també a la regidor d'Educació, la popular Mari Carmen d'Espanya, “que prenga partit i pressione perquè aquest problema se solucione”.

    Pujar