17 de gener de 2021 17/1/21

La Policia dissol un macrobotelló de més de cent joves a Alacant

La Policia dissol un macrobotelló de més de cent joves a Alacant - (foto 1)
  • La policia va haver d'atendre les queixes per soroll i música de desenes de veïns

MÉS FOTOS
La Policia dissol un macrobotelló de més de cent joves a Alacant - (foto 2)
La Policia dissol un macrobotelló de més de cent joves a Alacant - (foto 3)
La Policia dissol un macrobotelló de més de cent joves a Alacant - (foto 4)

La Policia Local ha organitzat un dispositiu amb reforç policial per a evitar el consum d'alcohol i drogues a Alacant, i va haver de dissoldre un macrobotelló en la zona del Cap de l'Horta on s'han imposat un total de 101 sancions a joves. El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha assenyalat que “portem tota la setmana amb aquest fort dispositiu policial i l'advertim serem inflexibles, multarem i es mantindran els controls, és necessari que els joves prenguen consciència que el botelló està prohibit i no podem aglomerar-nos pel bé de la salut de tots per a evitar nous contagis de COVID, no es baixarà la guàrdia per això cride a la responsabilitat no sols de la joventut sinó també de les seues famílies”.

En l'operatiu especial per a vigilar la Cala Palmera i Cantalar, en el Cap de l'Horta, la unitat Fox i el servei nocturn de Policia Local van desallotjar grups de joves realitzant diversos botellons, i els agents van imposar el dissabte cinquanta-sis denúncies de consum d'alcohol i el diumenge trenta-tres, així com un total d'onze sancions per tinença i consum de drogues, i una per embrutar la zona amb restes de gots i botelles.

Accident en una competició en polígon Pla de l'Espartar

La Policia Local també va intervindre en el polígon industrial Pla de l'Espartar, en la carretera d'Ocaña, on dos ciclomotors els conductors dels quals realitzaven competicions de velocitat, van patir un accident impactat contra un tractor de l'empresa de neteja de platges que arrossegava un remolc-trailla de neteja. Els fets van ocórrer sobre les 2.20 hores i fins al lloc del successos es van desplaçar dues patrulles de Policia Local i la unitat d'Atestats, així com el servei sanitari .

Segons fonts policials a conseqüència de l'accident, un dels participants de la competició, per causes que s'investiguen va xocar contra la roda posterior de la trailla de neteja resultat amb ferides de gravetat, mentre que l'altre conductor va impactar contra una vorada resultant il·lés.

Controls d'alcoholèmia en els accessos i eixides de la ciutat

Per part seua, la Policia Local també va realitzar controls de vehicles en tots els accessos i eixides de la ciutat, on van donar cinc positiu persones a la qual se'ls van estendre acta de sanció per Conduir Sota la Influència de Begudes Alcohòliques-CIBAS- immobilitzant els seus cotxes, i es van realitzar tres atestats judicials i dos administratius.

El regidor de Seguretat ha demanat que “continuem mantenint les mesures de seguretat i sanitàries, usant les màscares i mantinguem les obligades distàncies perquè el virus continua sent present i no s'anirà, hem de ser molt prudents i evitar el risc de contagis i nous rebrots”, i assenyalat que "continuarem treballant des de la policia per a no tornar a situacions no desitjades, cal continuar sent responsables i demostrant que Alacant és una ciutat segura".

En les jornades del cap de setmana al seu torn els agents policials durant les nits van haver d'intervindre en seixanta denúncies per festes, sorolls i música a l'interior d'habitatges que molesten als veïns per queixes de particulars, i des de la Policia se sol·licita que es respecten les normes de convivència.

Pujar