elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

De pel·lícula: així salva la vida una dona que amenaçava amb suïcidar-se a Alacant

De pel·lícula: així salva la vida una dona que amenaçava amb suïcidar-se a Alacant
  • La dona estava penjant des del balcó del segon pis, un familiar l'agafava de les mans, però es va esvarar caient al buit i el Guàrdia Civil i una altra persona van aconseguir que no impactara en el sòl

MÉS FOTOS
De pel·lícula: així salva la vida una dona que amenaçava amb suïcidar-se a Alacant - (foto 2)
De pel·lícula: així salva la vida una dona que amenaçava amb suïcidar-se a Alacant - (foto 3)

Dissabte passat 24 de juliol va ser una jornada de molta faena per a la Guàrdia Civil d'Alacant que van haver de realitzar diverses intervencions. D'elles la més cridanera, per la manera en què es va produir, va ser la d'una dona que amenaçava amb suicidirse llançant-se al buit des del segon pis d'un habitatge.

Un Guàrdia Civil destinat en la Secció Fiscal de l'Aeroport d'Elx - Alacant, que es trobava gaudint del seu temps lliure, en la capital de la província, va observar a una dona que, penjada del balcó d'un segon pis, amenaçava amb llançar-se al buit.

Sense pensar-ho dues vegades, i amb l'ajuda d'un altre transeünt, van acudir rabents sota el balcó. En aqueix instant, la dona, a la qual tractava de subjectar un familiar des de dins del balcó, es va esvarar de les mans i es va precipitar. Junts, l'agent franc de servei i l'altre ciutadà, van aconseguir evitar la caiguda de la dona directament sobre l'asfalt.

Avisada pels testimonis, una ambulància va acudir i va traslladar a la dona fins a l'hospital per a ser avaluada de manera exhaustiva, encara que, per sort no va patir lesions greus.

Rescat a Altea

Així mateix, aqueix mateix dissabte a les 12 del matí, els agents del Lloc de la Guàrdia Civil d'Altea van rebre l'avís que quatre senderistes s'havien extraviat en la Serra de Bernia, per la zona del Forat. Portaven bastant temps perduts i les temperatures eren molt elevades. Així que quatre agents es van dirigir al lloc en el vehicle oficial, fins a un lloc en el qual ja no hi havia accés amb cotxe, i en el qual van haver d'iniciar la marxa a peu per una sendera.

Pel camí, van trobar una font d'aigua potable i van decidir emplenar diverses botelles per si quan trobaren als senderistes pogueren necessitar-les. Mentre tractaven de localitzar-los, una de les persones extraviada va poder compartir la seua geolocalització amb els agents, aconseguint per fi trobar-los, completament atordits i deshidratats. Eren dos homes i dues dones de mitjana edat.

Després d'hidratar-los i refrescar-los, van poder eixir pel seu propi peu, acompanyats de la Guàrdia Civil de retorn a la civilització, i arribar fins a les seues cases, afortunadament, tots sans i estalvis.

Una dona major víctima d'un robatori a La Vila Joiosa

Per a finalitzar la jornada, quan ja queia la mitjanit, un agent de la Guàrdia Civil del Lloc de La Vila Joiosa, que es trobava també fora de servei, en la localitat de Benidorm, mentre caminava per la via pública va sentir els crits d'una dona que demanava auxili. Es va aproximar fins al portal del qual procedien, i va trobar a una dona major, tirada en el sòl, que presentava algunes lesions ja que, pel que sembla, un home acabava de robar-li el rellotge i una cadena amb una medalla, emprant violència per a cometre el robatori.

En aqueix moment, l'agent va veure eixir d'allí a un home que cobria part del seu rostre amb una gorra fosca que va emprendre la fugida. Es va identificar i, a crit de: "Alt!, Guàrdia Civil!" va iniciar la carrera darrere d'ell durant diversos metres, mentre li repetia que es detinguera. L'home es va donar la volta i va llançar una punyada a l'agent, que va caure a terra a causa del colp. Però es va alçar i va continuar corrent darrere del presumpte lladre, donant-li abast una mica després, mentre intentava entrar en una casa abandonada en els voltants.

En aqueix moment, va arribar una patrulla de Policia Nacional que havia acudit alertada per un testimoni, aconseguint llavors detindre al presumpte lladre. La víctima, una dona de 75 anys, de nacionalitat espanyola, es recupera a la seua casa.

Pujar