elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Parc Científic de la UA s’alia amb l’Associació Alacant Emprèn per a donar suport al desenvolupament de nous projectes empresarials

El Parc Científic de la UA s’alia amb l’Associació Alacant Emprèn per a donar suport al desenvolupament de nous projectes empresarials
  • Els membres d’Alacant Emprèn podran participar en diferents activitats promogudes pel Parc Científic d’Alacant

MÉS FOTOS
El Parc Científic de la UA s’alia amb l’Associació Alacant Emprèn per a donar suport al desenvolupament de nous projectes empresarials - (foto 2)

 

La vicerectora de Transferència, Innovació i Divulgació Científica de la Universitat d’Alacant (UA) i vicepresidenta de la Fundació Parc Científic d’Alacant (PCA), María Jesús Pastor ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Alacant Emprèn, representada pel seu president Jesús Valencia Potenciano.

Amb la signatura d’aquest conveni les dues parts volen enfortir les relacions que mantenen, i facilitar així la participació dels associats a Alacant Emprèn en les diferents jornades, tallers, cursos i programes que el Parc Científic organitza regularment. A més, l’acord afavorirà que les empreses que sorgisquen d’Alacant Emprèn puguen vincular-se al PCA i així accedir a la completa carta de serveis que el Parc Científic ofereix a les empreses innovadores.

María Jesús Pastor, ha assenyalat que «des de la UA tenim el compromís ferm de donar suport a l’emprenedoria innovadora. Prova d’això és la completa oferta que oferim des d’ua:emprèn, com el recent programa posat en marxa Aptenisa, en el qual impulsarem 14 projectes empresarials innovadors per a tractar que es convertisquen en una realitat empresarial».

Alacant Emprèn és una associació centrada en el foment de l’emprenedoria, el creixement professional i personal dels seus associats, l’intercanvi d’experiències i la promoció del talent jove de la província d’Alacant.

Pujar