elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sofía Escoda, Bellea del Foc 2017

Sofía Escoda, Bellea del Foc 2017
  • La xicoteta Martina Núñez serà la Bellea del Foc Infantil

MÉS FOTOS
Sofía Escoda, Bellea del Foc 2017  - (foto 2)

Les Fogueres d'Alacant 2017 comencen a caminar. Des d'este dissabte ja tenen representant. Es tracta de Sofía Escoda Navarro, que ha sigut triada Bellea del Foc. Sofía, de 22 anys, pertany a la foguera Hernán Cortés. La Bellea del Foc Infantil, que va ser triada este divendres a la nit, serà enguany Martina Núñez Conca, de la Foguera Alfonso El Savi.

El jurat ha hagut de triar entre 73 candidates en un acte que s'ha celebrat en la Plaça de Bous d'Alacant. A la nova Bellea del Foc li seguiran les seues Dames del Foc que enguany són: Sonia Guerrero Mateo (Gran Vía-Garbinet) , Nayma Beljilali Pérez (Florida- Portazgo) , Lorena Meléndez (La Ceràmica) , Andrea Such Navajas (Santa Isabel) , Rocío Cervera Sala (Port d'Alacant) i Cristina Cutanda Pérez (José María Py) .

Per un altre costat el divendres va ser triada Martina Nuñez com Bellea Infantil. Esta joveneta de 9 anys pertany a la Foguera Alfonso el Savi. A ella li acompanyaran sis dames d'honor que enguany seran: María Lloret Marhuenda (Foguera Pla-Hospital); Celeste Meliá Ribera (Pla del Bon Repós-La Goteta); Marina Soto Calero (Foguera la Marina); Alba Miñano Escolano (Foguera Explanada); Paula Llorca Alarcón (Foguera Hernán Cortés); i Maia Xerés Gómez (Foguera Santa Isabel).

Pujar