4 de desembre de 2020 4/12/20

Natxo Bellido i Rafa Mas obrin la seua agenda pública a la ciutadania

Natxo Bellido i Rafa Mas obrin la seua agenda pública a la ciutadania - (foto 1)
  • L'agenda dels regidors de Compromís es podrà consultar en la seua pàgina de l'Ajuntament.

Natxo Bellido i Rafa Mas, regidors de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant, han obert les seues agendes públiques perquè qualsevol ciutadà puga consultar la seua activitat diària a l'Ajuntament.

Des de la coalició han destacat que aquest és un exercici de transparència que tot càrrec públic hauria de fer perquè la ciutadania puga conéixer el seu treball en el dia a dia.

Les seues agendes es poden consultar a través de la pàgina de cada regidor en la web de l'Ajuntament d'Alacant i a través dels enllaços en Twitter que cada setmana publicarà a inicis de la mateixa la coalició en el seu perfil en aquesta xarxa social.

“La transparència és un dels reptes de present i futur que la societat reclama, en un món on l'actualitat i la immediatesa prevalen i on cada vegada hi ha més sensibilitat a nivell social amb conéixer què fan exactament els seus representants en les institucions, creem que fer públiques les nostres agendes no és només un exercici de transparència si no un deure de les persones que treballem per a la ciutadania”, ha afirmat Rafa Mas, regidor de la coalició.

 

Pujar