elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La música torna a l’Arniches amb el concert de Queralt Lahoz

Queralt Lahoz
Queralt Lahoz
  • Queralt Lahoz és unes de les artistes emergents amb més projecció de l’escena nacional

  • El seu últim treball ‘Pureza’ és un viatge pels sons llatins i urbans

L’Institut Valencià de Cultura rep desembre a Alacant amb el directe de Queralt Lahoz.

Torna la música al Teatre Arniches, el divendres 3 de desembre a les 20.30 hores, de la mà d’una de les artistes emergents amb més projecció del moment. Amb el seu estil únic és capaç de fusionar el rap, el flamenc, el R&B i la copla sense que cap perda ni un poc de la seua ànima. La delegada de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha dit: “Queralt Lahoz és un gran exemple d’una línia de programació que ens encanta. Dona, innovadora, de gran qualitat musical, i amb una personalitat irresistible per la qual cosa estem segurs que enamorarà el públic”.

Queralt Lahoz, nascuda a Santa Coloma de Gramanet on va migrar gran part de la seua família procedent de Granada, presenta ‘Pureza’, un treball travessat pels sons llatins i urbans: el ‘soul’,  el ‘hip-hop’, el ‘trap’ i el ‘dancehall’, que dialoguen amb gràcia i naturalitat sobre una aura de coples i boleros que emergeixen de manera espontània en una revelació incontenible dels seus orígens.

El seu treball emergeix de la seua tradició i es basa en la genealogia de les dones treballadores de la seua vida i en la seua infància suburbana, per a traçar un pont entre passat, present i futur, que imprimeix a la seua música un caràcter inconfusible. Amb aquesta combinació Queralt Lahoz desafia el convencional i és capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpies d’una supervivent.

Venda d’entrades:

https://taquilla.ivc.gva.es/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=QUERALTARN

Pujar