19 d’octubre de 2020 19/10/20

Les multes per no portar màscara, segueixen a l'alça

Les multes per no portar màscara, segueixen a l'alça - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les multes per no portar màscara, segueixen a l'alça - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alacant ha informat que en la passada nit es van intensificar les inspeccions i controls en tota la ciutat per a garantir el compliment de les normes i mesures de seguretat davant aquesta crisi sanitària del Covid i protegir als ciutadans de nous contagis, imposant 25 denúncies per no portar màscares, soroll i consum de drogues a la ciutat, i es va intervindre en catorze queixes en habitatges per molèsties.

  La Policia va organitzar dispositius preventius als parcs de les zones de les platges, cales, així com en llocs on s'ha detectat presència de joves reunits sense màscares com al parc Adolfo Suárez i Parc de l'Estudiantina, en les proximitats dels Pous de Garrigos, entre altres incrementat la presència policial, i alçant-se set actes per l'incompliment de l'ús de màscares i tres per tinença de substàncies estupefaents.

  Des de Policia Local s'estan desenvolupant estratègies proactives i dispositius itinerants amb equips d'unitats policials durant les nits patrullant també amb diferents recorreguts a peu, incrementant-se els controls per a previndre el consum d'alcohol i drogues.

  En la passada nit la Policia ha hagut d'intervindre i llevar actes amb els agents del Servei Nocturn en habitatges per causar molèsties al veïnat en catorze queixes i denúncies per sorolls en ocasió de la celebració de festes particulars.

  A més en una altra intervenció desenvolupada al llarg de la nit, els agents policials han estés acta per tinença de substàncies estupefaents en via pública, a un jove en Camí de la Campaneta, tractant-se de diversos grams de marihuana.

  Pujar