27 d’octubre de 2020 27/10/20

La modernització ecològica del sistema productiu impulsarà la creació de treball de qualitat

La modernització ecològica del sistema productiu impulsarà la creació de treball de qualitat - (foto 1)
  • Més Compromís-Más País defensa l’establiment en els propers anys d’un marc financer de R+D+i amb l’objectiu

Més Compromís-Más País ha comprovat l’estat actual del parc científic de la Universitat d’Alacant en una visita en la que els membres de la candidatura han defensat la modernització ecològica de la industria com a motor per a l’impuls de la creació de treball de qualitat.

La coalició ha reafirmat davant dels responsables del parc científic alacantí l’establiment de línies específiques de subvenció a les empreses i grups de recerca en Universitats, els nous Campus de Transició Ecològica i altres organismes públics que duguen a terme R+D en tècniques l'objectiu de les quals siga la reducció de l'impacte mediambiental i la facilitació de la transició ecològica.

D’altra banda, Més Compromís-Más País proposarà en el Congrés dels Diputats la creació d’un marc financer sostingut i suficient per la ciència. Este marc comptarà amb una perspectiva pluriennal capaç d'aconseguir l'objectiu de l'estratègia Europea 2020, que marca la inversió anual del 3 % del PIB, establint criteris de planificació i estratègies plurianuals, com es fa en l’àmbit europeu, per tal de permetre que el funcionament de les organitzacions estiga basat en previsions a mitjà termini.

 

Pujar