elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un menor clava un botella de vidre en el coll a una altra persona en un local d'oci d'Alacant

Un menor clava un botella de vidre en el coll a una altra persona en un local d'oci d'Alacant
  • El succés es va produir enmig d'una discussió dins d'un local d'oci

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home menor d'edat que, presumptament, va apunyalar a un altre home a l'esquena amb el coll d'una botella de vidre després d'una discussió iniciada dins d'un local d'oci que van continuar en l'exterior després de ser desallotjats.

Els fets, van ser posats en coneixement de la Sala CIMACC del091 de la Policia Nacional, quan van alertar que un home havia apunyalat a un altre en una zona d'oci de la localitat alacantina i que estava sent retingut pel porter d'un dels locals d'oci.

A l'arribada de la dotació policial, el porter de l'establiment tenia retingut a un home com a presumpte autor de l'apunyalament, manifestant als agents que altres tres que anaven amb ell, havien marxat del lloc després del fet i que a la víctima se l'havien emportada uns amics a l'hospital atés que sagnava abundantment.

Així les coses, mentre una dotació policial recaptava les dades necessàries dels testimonis del lloc i es feia càrrec del presumpte autor, una altra dotació es va desplaçar a l'hospital per a interessar-se per l'estat del presumpte agredit, localitzant-li al costat d'un altre amic seu, que també havia resultat lesionat, si bé en aquest cas eren lesions de menor entitat.

Per les manifestacions del porter del local i altres testimonis, així com pel que els van manifestar les víctimes, els agents van poder determinar com van succeir els fets, concretant-se que es van iniciar dins d'un local d'oci on pel que sembla, quatre individus, entre els quals es trobava el presumpte agressor, estaven provocant a un altre ocasionant molèsties a la resta de clients, per la qual cosa l'empleat de l'establiment que realitzava funcions de control d'accés al local, els va sol·licitar que l'abandonaren.

Segons sembla, els quatre homes, després de ser desallotjats de l'establiment, van estar esperant fora a l'individu al qual estaven provocant dins, de manera que quan aquest va eixir del local van ser per ell i van començar a agredir-li colpejant-li entre tots.

En aqueix instant, un amic de la víctima, en veure l'agressió va ser ràpidament a intentar ajudar-lo amb la intenció de detindre la baralla, sent també colpejat per aquests quatre homes quan de sobte, entre tots els colps que estava rebent, va notar un molt fort a l'esquena, adonant-se immediatament que estava sagnant abundantment i que s'estava marejant.

Quan el porter de l'establiment va eixir a l'exterior, va poder presenciar al costat d'altres testimonis, com l'home que tenia retingut, durant la baralla, va agafar una botella de vidre i la va trencar per a seguidament amb el coll de la mateixa assestar una punyalada a l'esquena a un dels dos xics que estaven colpejant, sent immediatament interceptat per ell i retingut fins a l'arribada dels Policies, fugint els altres tres individus del lloc immediatament.

Després d'haver realitzat les comprovacions, els agents van detindre al presumpte agressor, qui a més de tindre les seues robes cobertes de sang, tenia una ferida sagnant a la seua mà dreta, que va dir als policies haver-se fet quan va trencar la botella, manifestant a més espontàniament que havia punxat amb una botella trencada als seus agressors perquè eren més alts que ell.

El detingut, de nacionalitat colombiana, de 17 anys d'edat, va ser posat a la disposició de la Fiscalia de Menors d'Alacant.

Pujar