27 de setembre de 2020 27/9/20

Martín: “No tolerarem que hi haja valencians de primera i de segona en funció de la llengua en la qual s'expressen”

Martín: “No tolerarem que hi haja valencians de primera i de segona en funció de la llengua en la qual s'expressen” - (foto 1)
  • La candidata de Cs adverteix que “el futur no està escrit i ningú hui dia té un escó en el seu haver, tots estem a zero”

MÉS FOTOS
Martín: “No tolerarem que hi haja valencians de primera i de segona en funció de la llengua en la qual s'expressen” - (foto 2)

“No tolerarem que hi haja valencians de primera i de segona en funció de la llengua en la qual s'expressen”. Així ho ha declarat hui la diputada i candidata de Ciutadans (Cs) al Congrés per Alacant, Marta Martín durant la trobada celebrada aquest matí a Torrevieja amb simpatitzants i afiliats.

Ha denunciat “l'atropellament que està fent Compromís en l'educació amb la imposició lingüística a la Comunitat Valenciana”. Aquesta situació, al seu judici, “ha sigut afavorida pel PSOE que ha cedit aqueixes competències als seus socis nacionalistes, i pel PP, que va posar abans els vímets pensant possiblement que mai perdrien la majoria absoluta i alimentant la situació a la qual hem arribat”.

A pocs dies de les eleccions, la candidata de Cs ha expressat el seu convenciment que “el futur no està escrit i ningú hui dia té un escó en el seu haver. Tots estem a zero”. Ha demanat al votant “que recapacite i que, encara que estiga enfadat, si cree en què aquest país necessita polítiques de regeneració i modernitat i mesures que garantisquen la igualtat entre tots, la millor opció és Ciutadans”.

Martín visita hui les comarques de la Vega Baixa i el Vinalopó on participa en trobades obertes a la participació ciutadana.

Pujar