9 d’agost de 2020 9/8/20

Marcos, el pacient alacantí que li va guanyar la batalla al virus 101 dies després

Marcos, el pacient alacantí que li va guanyar la batalla al virus 101 després
Marcos, el pacient alacantí que li va guanyar la batalla al virus 101 després
  • El pacient ha pujat a planta després d'estar en l'UCI des de mitjan març

101 dies. És el temps que ha estat Marcos a l'UCI de l'Hospital General d'Alacant, l'últim pacient amb Covid-19 que sale d'aquesta Unitat i el que més temps ha estat en ella. Una gran notícia que ha sigut celebrada pel personal en gran i al ritme de Rocky Balboa.

El pacient, de 63 anys, que va ingressar el 20 de març a l'hospital i va ser traslladat a l'UCI el dia 23 d'aqueix mes, ha romàs en ella fins al dia de hui, en el qual, per a alegria de tots ha passat a planta.

“La vida ha vençut i s'ha fet pas, després de molts alts i baixos i una llarga lluita contra el virus i les seues posteriors complicacions. És una història de superació que mereix ser comptada i que la seua família ha volgut compartir amb tots per a servir d'inspiració i insuflar energia als qui encara continuen combatent el virus” celebren des de l'Hospital General d'Alacant.

Ara després de guanyar-li la part més dura al virus, Marcos celebra el seu passe a planta entre aplaudiments i felicitacions sent ja conegut entre tot el personal com “el campió dels campions”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar