18 de gener de 2020 18/1/20

L'Institut Valencià de Cultura inicia la temporada a l'Arniches amb l'espectacle per a bebés "Planeta KA"

L'Institut Valencià de Cultura inicia la temporada a l'Arniches amb l'espectacle per a bebés "Planeta KA" - (foto 1)

  L'Institut Valencià de Cultura obri la nova programació del teatre Arniches d'Alacant amb l'espectacle de dansa i teatre per a bebés "Planeta KA", de la companyia Imaginart.

  "Planeta KA" és un espectacle-instal·lació sensorial per a xiquets i xiquetes d'1 a 3 anys que se celebra en tres funcions el diumenge 13 de gener. En cada una de les sessions, fins a un total de 20 menuts podran entrar a la instal·lació acompanyats per una persona adulta.

  Les entrades per a l'espectacle estan esgotades per a les tres sessions, fet que suposa que un total de 120 persones visitaran el "Planeta KA" al teatre Arniches.

  KA és un planeta desconegut, un territori muntanyós de colors i textures suaus, amb cràters, coves i racons que amaguen sorpreses. Un explorador s'avança per a descobrir aquesta terra misteriosa, recórrer els seus relleus, explorar els contorns del planeta i convidar els xiquets i xiquetes a seguir.

  D'aquesta manera, a la instal·lació, els més menuts podran experimentar amb textures diferents, sòls irregulars, coves i espais secrets, pendents per a escalar o per on lliscar, efectes de so i visuals que s'activen amb la seua presència.

  L'espectacle és una coproducció del festival El més petit de tots i Imaginart, ideat i dirigit per Jordi Colominas.

  D'altra banda, la nova temporada de l'Institut Valencià de Cultura a Alacant, amb el lema "Som Arniches", durarà fins al març amb un total de 14 espectacles. Consulteu-ne la programació completa ací

  ocultar
  L'Institut Valencià de Cultura inicia la temporada a l'Arniches amb l'espectacle per a bebés "Planeta KA"
  Pujar