elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Executiva Local de Més - Compromís referma la seua confiança en Natxo Bellido

   

  L’Executiva Local de Més Alacant - Compromís, reunida ahir diumenge, ha manifestat el seu suport a l’actual portaveu municipal Natxo Bellido com a aspirant de Més a encapçalar la llista de Compromís a la ciutat d’Alacant, després que Bellido expressara la seua disposició a fer-ho en l’última assemblea del partit el passat 12 de setembre.

  L’Executiva recorda que Bellido és un referent de Compromís, no només a nivell local, sinó també a nivell nacional, ja que és membre de l’Executiva de Compromís i del seu Consell General.

  D’altra banda, l’òrgan local insisteix en la seua voluntat de consens i arribar a una llista pactada entre les tres formacions integrants de Compromís —Més, Iniciativa i VerdsEquo—, dins dels termes establerts pel seu Reglament de Primàries municipals. Aquest estableix el 12 de novembre com a data límit per a l’aprovació en assemblea de la llista que propose l’Executiva Local de Compromís.

  Prèviament, el 5 d’octubre, la formació té prevista una assemblea per a ratificar el mètode de conformació de la llista.

  Pujar