15 de novembre de 2019 15/11/19

L’estrena absoluta de ‘Diktat’ protagonitza el cap de setmana al Teatre Arniches

L’estrena absoluta de ‘Diktat’ protagonitza el cap de setmana al Teatre Arniches - (foto 1)
  • ‘Diktat’, de Col·lectiu Intermitent, s’estrenarà el divendres 18 d’octubre a les 20.30 hores al Teatre Arniches

L’Institut Valencià de Cultura presenta a Alacant l’estrena absoluta de ‘Diktat’, la proposta de Col·lectiu Intermitent que inaugura el cicle ‘Des d’ací’, per a posar en valor el treball dels professionals alacantins. ‘Diktat’ tindrà lloc al Teatre Arniches el divendres 18 d’octubre a les 20.30 hores.

‘Diktat’ conta la història de dos germans de diferent pare que s’enfronten amb les seues raons i vivències passades en un desacord ple d’intrigues i interessos polítics. L’autor del text, Enzo Cormann, ens planteja amb aquesta obra els horrors de la guerra, la corrupció política, la naturalesa humana, la bellesa enfront de la destrucció i la mort, la confrontació davant d’aquell que és o pensa diferent. I sobretot, ens parla de la memòria, que ens ancora al passat i que hem d’interpretar per a no repetir errors.

‘Diktat’ està dirigida per Juan Pastor i interpretada per Morgan Blasco i Toni Misó i és la primera obra del nou cicle ‘Des d’ací’, pensat per a donar suport a les companyies i artistes alacantins i oferir propostes de proximitat al públic del Teatre Arniches.

La programació del cap de setmana al Teatre Arniches es complementarà diumenge amb la proposta familiar de teatre ‘Crassh babies’, de la companyia We Tum Tum, recomanada per a xiquets i xiquetes de 3 mesos a 6 anys. L’obra tindrà lloc diumenge 20 d’octubre, amb una doble representació, a les 11.00 hores i a les 12.30.

‘Crassh babies’ és una combinació única de percussió, moviment i comèdia visual, en la qual tot és un pretext per a produir so, amb una energia contagiosa, on tot serveix per a estimular els sentits dels més menuts i proporcionar moments únics als bebés, els infants i les seues famílies.

ocultar
L’estrena absoluta de ‘Diktat’ protagonitza el cap de setmana al Teatre Arniches
Pujar