15 de desembre de 2019 15/12/19

L’espectacle multimèdia ‘Control Freak’ arriba dissabte al Teatre Arniches

L’espectacle multimèdia ‘Control Freak’ arriba dissabte al Teatre Arniches - (foto 1)

  L’Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches d’Alacant l’espectacle ‘Control Freak’, una proposta de l’artista Kulu Orr que combina circ, humor, música i noves tecnologies i que ha guanyat el premi del públic al Festival de Birmingham i el premi Act Festival. ‘Control Freak’ es podrà veure al Teatre Arniches el dissabte 18 de maig a les 20.30 hores.

  Kulu Orr és un director i artista multidisciplinari resident a Israel. Al llarg dels últims vint-i-cinc anys s’ha format i entrenat intensament en dos camps: d’una banda, en el teatre, les arts circenses i la música i, d’altra, en la física, la informàtica i la creació audiovisual, en les quals va obtindre títols acadèmics en Física i Matemàtiques treballant com a líder d’un equip d’I+D d’alta tecnologia.

  En ‘Control Freak’, un personatge graciós i commovedor intenta interactuar amb el públic a través de la música, números circenses i l’edició de vídeos en directe. El públic hi intervé i acaba sent part del procés creatiu musical. L’espectacle combina humor intel·ligent i tecnologia capdavantera: l’artista ho controla pràcticament tot dins i fora de l’escenari a través d’accessoris digitals i ordinadors en el vestit de l’actor.

  Els instruments utilitzats en el xou són únics i han sigut desenvolupats al llarg dels últims dèsset anys. El cor de ‘Control Freak’ és una sèrie d’arranjaments musicals elaborats de composicions atemporals: des de Bach, Beethoven i Pachelbel a Nina Simone, els Beatles i molts més. Tota la música es toca i es mescla en directe utilitzant ‘loop stations’ controlats amb els peus.

  Les entrades per a ‘Control Freak’ estan disponibles a la taquilla del Teatre Arniches i en la web ivc.gva.es

  ocultar
  L’espectacle multimèdia ‘Control Freak’ arriba dissabte al Teatre Arniches
  Pujar