17 d’octubre de 2019 17/10/19

‘Kassandra’, dirigida per Sergi Belbel, arriba divendres al Teatre Arniches

‘Kassandra’, dirigida per Sergi Belbel, arriba divendres al Teatre Arniches - (foto 1)

L’Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Arniches d’Alacant l’obra ‘Kassandra’, una producció del Teatre Nacional de Catalunya i del festival Temporada Alta dirigida per Sergi Belbel. L’obra tindrà lloc el divendres 10 de maig a les 20.30 hores.

‘Kassandra’ és una proposta escènica arriscada amb text de Sergio Blanco. A partir de la figura mítica de Kassandra, que tenia el do d’endevinar el futur i alhora estava condemnada a no ser mai compresa, l’autor construeix un joc de màscares fascinant per a endinsar-se en el dolorós terreny de les violències silenciades. Kassandra és una dona doblement exiliada, perquè és una refugiada política i alhora una refugiada de gènere. Una heroïna de Troia convertida en una emigrant del nostre temps, que interpreta l’actriu Elisabet Casanovas.

L’espectacle no és en valencià ni en castellà: és en l’anglés particular i molt bàsic de Kassandra. No parla la nostra llengua, però té nocions d’anglés suficients per a fer-se comprendre. Va nàixer amb cos masculí, però va transformar el seu aspecte per a ser la xica que és hui. Quan va acabar la guerra, Agamèmnon la va portar com a esclava a Europa. Ara viu exiliada del seu país. Sobreviu oferint el seu cos a desconeguts. La seua història no és com la van narrar Èsquil i Eurípides fa milers d’anys.

Les entrades per a ‘Kassandra’ estan disponibles a la taquilla del Teatre Arniches i al web ‘ivc.gva.es’.

ocultar
‘Kassandra’, dirigida per Sergi Belbel, arriba divendres al Teatre Arniches
Pujar