elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La justícia ratifica l'aïllament hospitalari d'un grup d'immigrants amb COVID-19 a Alacant

La justícia ratifica l'aïllament hospitalari d'un grup d'immigrants amb COVID-19 a Alacant
  • Es troben aïllats a l'hospital de campanya instal·lat a Alacant

El jutjat contenciós administratiu número 3 d'Alacant ha ratificat la decisió de la conselleria de Sanitat per la qual 17 immigrants irregulars arribats en pastera a la costa de la província es troben baix aïllament a l'hospital de campanya instal·lat a la ciutat d'Alacant.

La conselleria tom està decisió diumenge passat 26 de juliol després de ser coneixedora que el grup de persones havia estat en contacte amb altres immigrants que havien donat positiu en coronavirus. A més, defensen que la seua lliure circulació podria suposar un risc per a la salut pública.

Després de diverses queixes per part d'alguns col·lectius, el magistrat ha ratificat aquest dimecres l'internaments de tots ells a l'Hospital General Universitari d'Alacant sempre que es complisquen una sèrie de condicions.

Entre elles, destaca que siga el més breu possible i que de superar-se les 48 hores se'ls informe dels seus drets. A més, el titular del jutjat apunta que l'hospitalització i l'aïllament ha de durar “temps estrictament indispensable per a evitar riscos a la salut pública" i insisteix que quan siga possible se'ls haurà de donar l'alta als afectats.

Pujar