21 de gener de 2021 21/1/21

La investidura de Barcala (PP) pendent de l'acord amb Cs

La investidura de Barcala (PP) pendent de l'acord amb Cs - (foto 1)

    A 48 hores que es constituïsca l'Ajuntament d'Alacant la investidura del popular Luis Barcala contínua l'aire. Les converses del Partit Popular amb Ciutadans continuen avançant però asseguren que encara no hi ha un pacte de govern tancat.

    “Queden els últims serrells per tancar” ha assegurat l'alcalde en funcions als mitjans de comunicació en ser preguntant per les negociacions, al mateix temps que s'ha mostrat positiu pel desenvolupament d'aquestes. En aquest sentit, el primer edil ha insistit que està preparat per a tot el que pugues passar dissabte que ve durant el ple d'investidura encara que – com és previsible – l'opció que més li agrada és la de ser investit alcalde.

    Respecte als “serrells” que encara estan pendents de tancar Barcala ha dit que ja s'han posat en comú uns “eixos programàtics” a desenvolupar durant els pròxims quatre anys, i que ara mancada “aprendre de l'experiència passada” abans de concretar el repartiment de competències.

    Finalment, ha assegurat que les negociacions continuen avançant i que espera tots dos equips de treball puguen “entendre's i treballar com un únic equip”.

    Pujar