elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un home resulta ferit després d'un aparatós incendi d'un contenidor a Alacant

Un home resulta ferit després d'un aparatós incendi d'un contenidor a Alacant
  • Les flames han afectat sis vehicles, dos habitatges i la fatxa de l'edifici contigu aquesta matinada

MÉS FOTOS
Un home resulta ferit després d'un aparatós incendi d'un contenidor a Alacant - (foto 2)
Un home resulta ferit després d'un aparatós incendi d'un contenidor a Alacant - (foto 3)
Un home resulta ferit després d'un aparatós incendi d'un contenidor a Alacant - (foto 4)
Un home resulta ferit després d'un aparatós incendi d'un contenidor a Alacant - (foto 5)

La Regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que un operatiu amb deu bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant (SPEIS), s'han desplaçat aquesta matinada per a extingir un aparatós incendi que s'ha registrat en un contenidor situat al carrer Villena que han afectat sis vehicles, dos habitatges, així com la façana de l'edifici contigu, i on ha resultat ferit un home per inhalació de fum, que va ser evacuat a l'hospital General.

L'SPEIS va rebre l'avís al voltant de les 5,15 hores, i fins al lloc d'incendi es van desplaçar dues patrulles de la Policia Local que van tallar els accessos i van coordinar l'emergència, i dues dotacions de bombers, així com un SAMU.

Els Bombers del SPEIS, van haver de controlar amb celeritat muntant línies d'aigua el foc que s'estava propagant als vehicles contigus aconseguint extingir-lo després de més de mitja hora d'intervenció. El foc estava localitzat en un contenidor, i a la seua arribada la zona on s'havia iniciat afectava el foc amb una gran flamerada a la façana de l'edifici, l'incendi va afectar un total de sis vehicles.

Així mateix segons fonts policials l'inquilí d'una dels habitatges, del segon pis de l'edifici del carrer Villena afectat per façana, va necessitar ser atès pels serveis sanitaris i va ser traslladat a l'hospital per una per inhalació de fum.

Aqueixa mateixa nit es va produir un altre incendi en un local tancat, probablement per una burilla d'un cigar en una jaqueta. No han hagut ferits i els danys han sigut menors.

Pujar