24 de novembre de 2020 24/11/20

El grup Gener, guanyador dels Premis de la Música Valenciana, presenta disc al Teatre Arniches d’Alacant

El grup Gener, guanyador dels Premis de la Música Valenciana, presenta disc al Teatre Arniches d’Alacant - (foto 1)
  • El disc ‘Cante el cos elèctric’ té els premis de millor disseny, millor disc de pop i millor disc als II Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019

  • El concert serà el diumenge 19 de gener a les 19 hores

MÉS FOTOS
El grup Gener, guanyador dels Premis de la Música Valenciana, presenta disc al Teatre Arniches d’Alacant - (foto 2)

El grup valencià Gener arriba al Teatre Arniches de la mà de l’Institut Valencià de Cultura amb un concert el diumenge 19 de gener a les 19 hores per a presentar el seu últim treball, ‘Cante el cos elèctric’, que ha estat guanyador com a millor disseny, millor disc de pop i millor disc als II Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019, que lliura Cultura de la Generalitat. 

Al treball ‘Cante el cos elèctric’, nom que s’ha pres d’un poema de Walt Whitman, es recullen onze cançons que parlen de les relacions humanes en temps d’hiperconnectivitat. Segons Alicia Garijo, coordinadora territorial de l’Institut Valencià de Cultura “porten a Alacant un treball de música eclèctica, festiva i, alhora, emotiva”, i ha afegit “des de feia molts mesos, i després d’iniciar el cicle de grups valencians els diumenges, volíem jugar amb la possibilitat de programar Gener durant el mes que els dona nom. En els darrers mesos s’han consolidat com un dels grups més interessants del panorama musical valencià, i han rebut tres premis Carles Santos i un Ovidi fa tan sols un parell de mesos arrere”.

Carles Chiner, cantant de grup, ha comentat que “encetem 2020 amb ganes de seguir oferint concerts intensos i emocionants, amb un ampli i solvent repertori conformat per cançons dels tres discos. ‘Soul’, pop, ‘rock’ i psicodèlia es barregen en un còctel explosiu que en directe és pura flama”.

Gener naix al principi de 2014, quan el guionista i músic Carles Chiner decideix fer el salt cap a la professionalització musical, entrar a l’estudi i gravar ‘El Temps del Llop’. És Carles qui assumeix íntegrament el treball de veus, guitarres, pianos, teclats i percussions, i rubrica una obra personal i innovadora. Després arribaria ‘Oh, germanes!’, treball reconegut per la crítica després d’haver trepitjat els millors escenaris estatals.

Les entrades es poden adquirir en: https://www.instanticket.es/#/detalle/CANTE20@Janto_SAB/ARNICHES.

Pujar