29 de novembre de 2020 29/11/20

Garicano: “Necessitem reformes urgents per a acostar Europa a joves, emprenedors, empreses i treballadors”

Garicano: “Necessitem reformes urgents per a acostar Europa a joves, emprenedors, empreses i treballadors” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Garicano: “Necessitem reformes urgents per a acostar Europa a joves, emprenedors, empreses i treballadors” - (foto 2)

  El cap de llista de la candidatura de Ciutadans (Cs) al Parlament Europeu de Ciutadans, Luis Garicano, ha defensat hui a Alacant que “és urgent tindre un model d'UE més eficient per a acostar Europa a joves, emprenedors, empreses i treballadors amb reformes encaminades a eliminar traves burocràtiques i despeses que els allunyen de les ajudes i dels programes europeus”.

  Garicano ha argumentat que l'Administració europea “està també per a fer-nos la vida més fàcil. De res val generar tota una bateria de propostes si són complexes i inneccesibles per al ciutadà del carrer. No volem que la UE continue sent siga sinònim de burocràcia i despesa innecessària de diners”.

  El candidat de Cs ha assegurat que “als nostres joves els costa accedir a programes europeus com la Garantia Juvenil per culpa de la burocràcia, les nostres empreses es troben problemes i traves per a créixer a Europa, els nostres agricultors cada dia veuen més difícil accedir a ajudes comunitàries i els nostres investigadors pateixen les ineficiències d'una administració poc àgil”.

  L'alternativa que ha plantejat Garicano és “promoure institucions i agències de la UE més eficients que tinguen entre les seues prioritats a prestar un millor servei als ciutadans, amb menys burocràcia, procediments més simplificats, especialment quant a petició de sol·licitud d'ajudes per a joves desocupats, agricultors perceptors de PAC, investigadors i pimes”. Garicano ha demanat a més “retallar despeses amb mesures com una única seu per al Parlament Europeu i una targeta sanitària europea”. Ha afegit que “es tracta, en definitiva, que els diners de tots s'empre de manera exemplar i perquè l'administració aporte solucions i no problemes”.

  Pujar