5 de desembre de 2020 5/12/20

Fem Festa’ es reuneix amb un grup d'onze barraques

Fem Festa’ es reuneix amb un grup d'onze barraques - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Fem Festa’ es reuneix amb un grup d'onze barraques - (foto 2)

  L'equip ‘Fem Festa’, encapçalat per Toñi Martín – Zarco Marín, es va reunir ahir amb un grup d'onze barraques per a exposar-los el seu projecte i presentar als components de la candidatura de cara a les eleccions a la Federació de Fogueres de Sant Joan del pròxim mes de setembre.

  Membres de l'equip van explicar als assistents el programa electoral en el qual hi ha diverses propostes dedicades a les barraques com el reclamar a la Generalitat Valenciana un premi econòmic per a les portaladas, o l'elaboració d'un pla de promoció activa de barraques.

  A més, es va exposar la proposta sobre els projectes de barraques, en la qual la candidatura es compromet a costejar el projecte i a mediar amb els tècnics i l'Ajuntament per a facilitar la burocràcia i assessorar les associacions en aquest important tràmit.

  Les barraques assistents a aquesta reunió van ser: Ací no fem res, Amics de l' Hércules, Block i Mostres, Canyaeta peixet, Darrere de l'ultim no ve ningún, El Cabasset, Els Carols, Els Tardons, Els vint en copes, Octanos i goles y Per la Festa i mosatros.

  Pujar