4 de juliol de 2020 4/7/20

‘Fem Festa' potenciarà el dia del pregó amb una festa popular i pirotècnia

‘Fem Festa' potenciarà el dia del pregó amb una festa popular i pirotècnia - (foto 1)

  La candidatura a la Federació de les Fogueres de Sant Joan encapçalada per Toñi Martín – Zarco Marín ha anunciat que, en cas de guanyar les eleccions del pròxim dia 11, potenciarà la desfilada del pregó amb una festa popular que acabarà amb un tret pirotècnic.

  L'equip ‘Fem Festa’ està decidit a enriquir aquest dia, tret d'eixida oficial de les festa. Per a això, es comprometen a realitzar una festa multitudinària en un espai públic pròxim a l'ajuntament després de la finalització del pregó.

  “Quan després del pregó, les belleses del foc donen l'inici oficial a les nostres festes, realitzarem una festa multitudinària amb tots els assistents a la Plaça de l'Ajuntament, que culminarà amb un tret pirotècnic com a colofó al començament dels nostres dies grans de festa. Volem que el dia que comencen les Fogueres el puguem compartir i no que després del pregó la gent es vaja a la seua casa”, ha comentat Toñi Martín – Zarco.

  Aquesta acció a més del col·lectiu fester, està destinada a veïns i visitants dins dels objectius de la candidatura d'acostar la Festa als qui no formen part d'ella i integrar-los en les seues activitats.

  Pregoners                                                                                    

  L'equip ‘Fem Festa’ vol fer també una important aposta per triar  els millors pregoners per a les Festes. La labor de triar al pregoner és municipal, però la candidatura, en cas d'arribar a formar la Federació de Fogueres, proposarà a l'Ajuntament que aquesta important figura l'ocupen foguerers i barraquers.

  “Considerem, i així a més ens ho han traslladat en els racós que hem visitat aquestes setmanes, que el pregoner ha de ser una persona que conega i senta bé la festa perquè així el que escolta les seues paraules se senta identificat i se li trasllade la il·lusió per l'inici de les Fogueres. Li farem propostes de foguerers i barraquers amb àmplies trajectòries a l'Ajuntament perquè els considere a l'hora de triar aquesta figura”, ha conclòs Toñi Martín – Zarco.

  Pujar