elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ferit un treballador en caure des del terrat d'un centre comercial d'Alacant

Ferit un treballador en caure des del terrat d'un centre comercial d'Alacant
  • El ferit, de 37 anys, ha sigut traslladat a l'hospital General

MÉS FOTOS
Ferit un treballador en caure des del terrat d'un centre comercial d'Alacant - (foto 2)
Ferit un treballador en caure des del terrat d'un centre comercial d'Alacant - (foto 3)
Ferit un treballador en caure des del terrat d'un centre comercial d'Alacant - (foto 4)

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament, han acudit aquest matí a un edifici d'un centre comercial, situat en l'avinguda de Dénia, per a realitzar un rescat d'un operari, que per causes que s'investiguen ha caigut en un terrat, mentre estava treballant realitzant labors de manteniment i ha resultat ferit. Els efectius de bombers desplaçats han utilitzat el vehicle escala, per a rescatar-lo, immobilitzar-lo i atendre'l amb els efectius sanitaris, resultant ferit amb diverses fractures.

Els bombers s'han traslladat amb dues dotacions, alertats sobre les 12,00 hores, de l'accident juntament amb la Policia Local i un Samu. Un operatiu amb deu bombers han realitzat el rescat, a la seua arribada han comprovat que l'operari havia caigut des d'una plataforma d'accés en un terrat, d'una altura de dos metres, i han decidit rescatar-ho per l'exterior perquè per l'interior era més complicat en tenir escales, alguna de xicotetes dimensions, que dificultaven el trasllat del ferit.

Els bombers han desplegat el vehicle escala per a arribar fins on es trobava l'operari ferit, juntament amb els sanitaris. Una vegada han accedit ho han rescatat i immobilitzat, i ha sigut també atès pel metge primer in situ, una vegada estabilitzat s'ha aconseguit evacuar amb el vehicle escala i una llitera per l'exterior de l'edifici. Les tasques de rescat s'han allargat més d'una hora i mitja, i amb posterioritat ha sigut evacuat a un centre hospitalari.

L'equip mèdic del SAMU ha assistit al treballador de 37 anys a qui li han realitzat diverses maniobres d'immobilització.

Posteriorment, l'home ha sigut traslladat per politraumatisme a l'hospital General Universitari d'Alacant en l'ambulància de suport vital avançat.

Pujar