elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ja estan a la venda les entrades per al Festival d’Arts Escèniques FRESCA! de l’IVC

Ja estan a la venda les entrades per al Festival d’Arts Escèniques FRESCA! de l’IVC
  • Les entrades anticipades per a FRESCA! ja poden adquirir-se en Internet

  • Les entrades anticipades per a FRESCA! ja poden adquirir-se en Internet

Ja estan a la venda les entrades per al Festival Internacional d’Arts Escèniques FRESCA! de l’Institut Valencià de Cultura, que se celebrarà al recinte Muelle 12 al port d’Alacant del 17 al 25 d’agost.

Des de l’IVC s’ha treballat per a oferir un festival de màxima qualitat i accessible per als ciutadans i ciutadanes, que podran gaudir d’algunes de les companyies més punteres, a preus assequibles i amb la possibilitat d’acollir-se a diversos descomptes.

La programació del festival es divideix en dos espais dins del recinte. D’una banda l’escenari principal, FRESCA!, que acollirà sis espectacles de teatre, dansa, flamenc i circ i que comptarà amb companyies de gran rellevància en l’escena nacional i internacional com Maduixa Teatre, La Veronal, Manuel Liñán, Gandini Juggling, Familie Flöz o Manolo Alcántara. Poden adquirir-se entrades des de 14 euros, i s’ofereixen descomptes de fins al 50% per a menors de 30 anys, majors de 65 anys, xiquets i desocupats.

Per l’escenari FRESCORETA!, dedicat al públic familiar, passaran Cia La Tal, Bucraá Circus i Faltan 7. Les entrades tenen un preu únic de 5 euros.

El dilluns 16 d’agost a les 20.00 h, la companyia valenciana NUC oferirà l’espectacle ‘Aigua’ a la rotonda del museu Volvo Ocean. És un espectacle gratuït.

Es pot accedir a la venda des del web del festival: www.festivalfresca.es o directament a través de la plataforma www.entradas.com

Pujar