6 de juliol de 2020 6/7/20

Economia Sostenible destina mig milió d'euros a l'adequació de les infraestructures de la Institució Firal Alacantina

Economia Sostenible destina mig milió d'euros a l'adequació de les infraestructures de la Institució Firal Alacantina - (foto 1)
  • Climent i el president d'IFA han signat un conveni de col·laboració

  • El pressupost es destinarà a la millora de climatització i aparcament entre altres activitats

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el President de la Institució Firal Alacantina (IFA), José Luis Gisbert, han signat un conveni de col·laboració per a l'adequació de les infraestructures de la institució firal. 

En virtut d'aquest conveni, la Conselleria d'Economia Sostenible, a través de la Direcció General de Comerç i Consum, destinarà mig milió d'euros a l'adequació del recinte firal a través de la inversió en instal·lacions, equipament i infraestructures. 

Climent ha reiterat la voluntat del seu departament de continuar donant suport a la revitalització i modernització de la Institució Firal Alacantina, una "institució clau per a la dinamització del teixit empresarial de la província" que serveix de punt d'encontre entre els diferents sectors econòmics. 

Per al desenvolupament de la seua important labor -en paraules del conseller- "és necessari invertir en la modernització i adequació de les instal·lacions a fi d'oferir a visitants i expositius un recinte modern i competitiu en el qual desenvolupar els seus negocis". 

Entre les activitats previstes a través del present conveni figura la realització de obres i millores en climatització, aparcament, electricitat i protecció contra incendis. 

L'import màxim destinat a millorar la climatització del recinte es xifra en 352.249,28 euros. A la millora de l'aparcament es destinarà, com a màxim, 160.488,71 euros, mentre les partides d'electricitat i protecció contra incendis ascendiran com a màxim, a 8.925 euros i 1810,38 euros, respectivament.

Pujar