elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una dona d'Alacant simula el robatori del seu mòbil malgrat no tindre telèfon

Una dona d'Alacant simula el robatori del seu mòbil malgrat no tindre telèfon
  • Ha sigut detinguda per presentar una denúncia falsa per a tractar de cobrar una indemnització del segur

Agents de la Policia Nacional han detingut a la ciutat d'Alacant a una dona de nacionalitat espanyola i 38 anys d'edat, que va denunciar ser la suposada víctima d'un robatori amb violència de la seua bossa i d'un telèfon mòbil que ni tan sols posseïa.

Segons el relat denunciat la suposada víctima caminava pel carrer quan una persona se li va acostar ràpidament la va espentar tirant-li al sòl i li va arrabassar la bossa en el qual suposadament portava el seu mòbil i altres estris.

La denunciant, a més, va aportar tot luxe de detalls sobre el presumpte autor de robatori, així li va descriure tant físicament com la vestimenta que portava, la qual cosa fet i fet va resultar ser totalment fals.

Els agents del Grup II d'Investigació de la Comissaria de Districte Nord d'Alacant després de rebre la denúncia van començar les perquisicions i van descobrir que el relatat distava de la realitat pel que van citar novament a la denunciant la qual en tractar d'explicar l'esdevingut no va fer sinó que caure en contradiccions i inexactituds per a finalment acabar manifestant que tot havia sigut producte de la seua imaginació, que no havia patit cap robatori, fins i tot no posseïa cap telèfon mòbil, que l'havia denunciat amb la intenció d'aconseguir una factura d'un terminal telefònic per part d'un conegut amb la finalitat de cobrar l'assegurança.

Els policies, van detindre a la denunciant acusada d'un presumpte delicte de simulació de delicte, quedant en llibertat després de prestar declaració en dependències policials, a l'espera de ser citada davant l'Autoritat judicial.

La Policia Nacional investiga totes les denúncies, fingir ser víctima d'un delicte, és delicte i pot implicar, fet i fet, un greu perjudici per a la persona autora d'aquest, com és el fet de la possibilitat d'arribar a comptar amb antecedents penals.

Pujar