elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una discussió en una fruiteria d'Alacant acaba amb una persona apunyalada

Una discussió en una fruiteria d'Alacant acaba amb una persona apunyalada
  • La Policia Nacional ha detingut a dues persones per causar al ferit lesions en cames i braços

Agents de la Policia Nacional a Alacant han detingut a dos homes de nacionalitat algeriana que després d'una discussió en un establiment en el qual treballaven van acabar apunyalant a la víctima amb dos ganivets causant-li ferides en diverses parts del cos.

El perjudicat, algerià de 26 anys, va acudir a una fruiteria de la zona nord de la ciutat d'Alacant, després de realitzar la compra va mantenir una acalorada discussió amb els dependents eixint de la botiga. Una vegada fora, aquestes persones van agafar dos ganivets de l'establiment i van perseguir al client fins a aconseguir-lo en ple carrer, agredint-li amb els ganivets causant-li diverses ferides a les cames i els braços.

Diverses persones que passaven pel lloc van donar avís a la Policia Nacional desplaçant-se fins al lloc diverses dotacions que van assistir a la mata, que sagnava abundantment per les ferides, fins a l'arribada dels serveis mèdics.

Els agressors van fugir del lloc abans de l'arribada dels agents. Si bé un d'ells, amb el precipitat de la fugida va oblidar en l'establiment una bandolera amb el seu permís de conduir.

Finalment, el denunciant va necessitar diverses grapes per a curar les seues ferides, que encara que profundes, no van fer perillar la seua vida.

Una vegada donat d'alta, agents del Grup de Delinqüència Violenta de la Brigada de Policia Judicial de la Policia Nacional a Alacant van realitzar les primeres perquisicions amb la finalitat de recaptar dades per a identificar al segon dels presumptes agressors i confirmar la participació en els fets del jove el permís de conduir del qual va aparèixer en el lloc dels fets.

Després de prendre declaració a la pròpia víctima i altres testimonis que van presenciar els fets, els agents van aconseguir identificar a l'agressor que manca.

Una vegada plenament identificats, els agents van establir un dispositiu especial amb la finalitat de localitzar-los, ja que aquests, coneixedors de la seua cerca per la policia, havien abandonat els seus domicilis i els llocs que freqüentaven amb intenció d'eludir l'acció de la justícia. Un d'ells fins i tot havia amenaçat als seus coneguts amb causar-los tot tipus de mals si era delatat a la policia.

En tal dispositiu van formar part també agents del Grup Operatiu de Resposta de la Comissaria Nord d'Alacant, els quals conjuminant esforços amb la Policia Judicial, finalment, van aconseguir localitzar i detenir als dos presumptes autors, frustrant així el seu intent de fugida.

Els detinguts de 20 i 31 anys van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant.

Pujar