elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detinguts els autors del vídeo viral saltant sobre un cotxe de policia: el propietari i el treballador d'un local d'oci del Port d'Alacant

Un jove salta sobre un cotxe de la Policia Nacional a Alacant
Un jove salta sobre un cotxe de la Policia Nacional a Alacant
  • Tots dos es van dedicar a saltar sobre el sostre d'un cotxe de policia mentre els agents feien una inspecció a la zona

Ho explicava elperiodic.com: el vídeo d'un jove saltant sobre un cotxe de la Policia Nacional a Alacant que es va tornar viral. La “fessa” era gravada per una altra persona. Els protagonistes d'aquest incident acaben de ser detinguts i es tracta de l'amo i el treballador d'un local d'oci del port d'Alacant on la policia estava fent una inspecció en aquell moment.

Bé, doncs la seua “fessa” ha acabat als calabossos. Segons acaba d'informar la Policia Nacional, s'ha detingut tant el que saltava sobre el capó com el jove que gravava l'escena.

Els fets van tenir lloc a la zona d'oci del port d'Alacant. Els agents hi tenien estacionats els vehicles i estaven fent una inspecció en un local d'oci de la zona. En aquell moment, els detinguts van aprofitar per ocasionar els danys mentre eren gravats per una altra persona.

Les imatges van ser difoses per xarxes socials i van tenir una gran repercussió. Després de diverses indagacions es va aconseguir identificar els autors, tractant-se del propietari i empleat d'un dels locals de la zona, i va ser detingut aquest dijous.

Els danys ocasionats pugen a gairebé 1500€.

Els detinguts, de nacionalitat espanyola, de 37 i 18 anys, passaran avui a disposició judicial.

Pujar