24 d’octubre de 2020 24/10/20

Detingut per intentar segrestar a una xiqueta de vuit anys en ple centre d'Alacant

Detingut per intentar segrestar a una xiqueta de vuit anys en ple centre d'Alacant  - (foto 1)
  • Prèviament havia sigut detingut per intentar tenir sexe amb dos menors a canvi de diners, tabac i marihuana

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant a un home, de nacionalitat espanyola i de 73 anys d'edat, que dissabte passat va tractar presumptament de portar-se a una xiqueta de vuit anys d'un parc de la ciutat. La menor es trobava amb la seua mare qui, després d'un forcejament amb l'arrestat i l'ajuda de diversos testimonis, li va obligar a fugir del lloc. La ràpida intervenció policial va permetre la seua localització minuts més tard en un carrer proper.

Els fets van tenir lloc sobre les 12:00 hores del dia 27 de gener, en la coneguda plaça dels estels de la ciutat d'Alacant. Un home es va acostar a una xiqueta de vuit anys i va intentar portar-li-la agarrant-la pel braç mentre passejava en companyia de la seua mare. El subjecte vestia amb gorra fosca, ulleres de sol i bufanda de gran grandària tractant d'ocultar el seu rostre.

La mare va iniciar un forcejament amb ell i gràcies a l'ajuda de diverses persones que van presenciar els fets, van aconseguir que fugira del lloc precipitadament. Minuts després una dotació policial del Grup Operatiu de Resposta de la Comissaria de Districte Centre, va aconseguir localitzar-li en un carrer proper al lloc dels fets procedint a la seua detenció. Entre les seues robes se li van confiscar unes tisores, uns guants de làtex i una caixa de comprimits per a tractament de la disfunció eréctil.

En el registre practicat en la seua autocaravana després de la seua detenció del passat dissabte els agents es van confiscar de més d'un quilogram de cogollos de marihuana, un revòlver del calibre 38 especial, joguets per a xiquets sense estrenar i nombrosos joguets sexuals per a adults.

Detingut per corrupció de menors fa pocs dies

Una vegada es van comprovar les seues dades de filiació, es va saber que dies abans havia sigut detingut per delicte de tràfic de drogues, corrupció de menors i abús sexual. Els fets que se li van imputar en aqueixa ocasió es basaven que, presumptament, convidava de forma habitual a l'autocaravana en la qual resideix, a dues xiques de 15 i 16 anys, a les quals hauria oferit marihuana, tabac i diners a canvi de mantenir relacions sexuals amb elles.

El detingut ha sigut posat disposició judicial en el dia d'avui.

Pujar