29 d’octubre de 2020 29/10/20

Detingut per estafar 6000 euros al seu exsogra a Alacant

Detingut per estafar 6000 euros al seu exsogra a Alacant - (foto 1)
  • Li van facilitar la cartilla i el pin perquè realitzara una gestió, posteriorment els va dir que l'havia perduda

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant a una persona de 45 anys d'edat i nacionalitat espanyola per apropiar-se de quasi 6.000 euros del compte de la mare de la seua exparella utilitzant la cartilla del banc per a realitzar repetides extraccions en diferents caixers de la ciutat.

A l'abril d'enguany la filla de la denunciant, que apareix en el compte com autoritzada entregue una cartilla a la seua exparella i li va facilitar el número pin perquè realitzara un extracte. Posteriorment quan van anar a reclamar-li l'esmentada cartilla li va dir que l'havia perduda. Si bé mesos després van descobrir que en el compte s'havien realitzat diverses extraccions d'efectiu, que superaven la xifra de 3.000 euros.

Immediatament van donar de baixa la cartilla, però no es van decidir a interposar denúncia. La setmana passada van sol·licitar una nova cartilla, però no van tindre la precaució de modificar l'antic número pin, així que presumptament el detingut va tornar a utilitzar-la i va sostraure més de 2.700 euros, en diferents extraccions.

Aquesta vegada les mates es van personar en la Comissaria de Districte Centre d'Alacant i van interposar una denúncia. Després de diverses perquisicions els agents del Grup d'Investigació de tal Comissaria van procedir a la localització i detenció del presumpte culpable. El detingut va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant, que va decretar la seua posada en llibertat.

Pujar