27 d’octubre de 2020 27/10/20

Detingut a Alacant després d'agredir al seu germà amb un ganivet i cremar la casa familiar

Detingut a Alacant després d'agredir al seu germà amb un ganivet i cremar la casa familiar - (foto 1)
  • El presumpte autor de l'incendi estava dins de l'habitatge inconscient i va haver de ser rescatat pels agents que van arriscar la seua vida per a aconseguir traure-ho viu

Agents de la Policia Nacional van detindre en el dia d'ahir a la ciutat d'Alacant a un home de 41 anys i nacionalitat espanyola, per agredir presumptament al seu germà amb un ganivet i cremar l'habitatge familiar de la qual tenia una ordre d'allunyament en vigor. Agents de la Unitat de Prevenció i Reacció (O.P.R.) de la Comissaria Provincial d'Alacant van ser els primers a arribar al domicili.

Minuts abans, la víctima havia anomenat al 091 demanant auxili, ja que el seu germà havia infringit l'ordre d'allunyament que tenia en vigor respecte a aqueix domicili i s'havia personat en l'habitatge amb un ganivet amenaçant-li i arribant a agredir-li al braç. La víctima va aconseguir escapar de la casa i eixir al portal per a demanar ajuda.

Quan els agents van arribar al lloc i van pujar a l'immoble per a buscar a l'agressor, van comprovar que el domicili estava en flames. Els agents van aconseguir accedir a l'habitatge i, una vegada en el seu interior, van trobar al presumpte agressor inconscient en el sòl d'una de les habitacions. Entre dos policies van poder traure-ho fins a l'exterior on van sol·licitar urgentment la presència d'una ambulància i dels bombers. Fins a l'arribada d'aquests indicatius els agents van tractar de reanimar-ho.

A la seua arribada, els serveis mèdics van assistir al presumpte agressor i autor de l'incendi que es trobava inconscient però amb signes vitals. De la mateixa manera va haver de ser atesa la víctima pels talls que presumptament li havia causat el seu germà. Dos dels policies actuants també van rebre cures mèdiques a causa de la intoxicació produïda en haver inhalat gran quantitat de fum. Tots ells van ser traslladats a l'hospital, si bé, al llarg de la vesprada van anar rebent l'alta.

Els bombers van aconseguir sufocar l'incendi. Agents especialistes de la Brigada de Policia Científica d'Alacant es van desplaçar fins al lloc per a la realització de la pertinent Inspecció Ocular Tècnic Policial. Pel que sembla, el presumpte autor havia amuntegat en el corredor de l'habitatge un matalàs i gran quantitat de roba a la qual posteriorment va calar foc.

El detingut, que va ser custodiat a l'hospital mentre era atés, va ser ingressat en els calabossos de la Comissaria Provincial d'Alacant després de rebre l'alta hospitalària. Els agents de la Unitat de Família i Dona de la Brigada de Policia Judicial seran els encarregats de realitzar les diligències d'investigació pertinents que permeten posar a disposició judicial al detingut.

Pujar