22 d’octubre de 2020 22/10/20

David Meca estrena a Alacant el canal de nade permanent més llarg d'Espanya

David Meca estrena a Alacant el canal de nade permanent més llarg d'Espanya - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  David Meca estrena a Alacant el canal de nade permanent més llarg d'Espanya - (foto 2)
  David Meca estrena a Alacant el canal de nade permanent més llarg d'Espanya - (foto 3)
  David Meca estrena a Alacant el canal de nade permanent més llarg d'Espanya - (foto 4)
  David Meca estrena a Alacant el canal de nade permanent més llarg d'Espanya - (foto 5)

  Alacant ha celebrat la prova “Trobada en el canal de nade Serra *Grossa” amb prop d'un centenar de participants, entre els mateixos es trobava el nadador David *Meca, campió del món en la categoria de llarga distància en aigües obertes, i l'alacantí Jorge Crivillés, primer espanyol a fer la prova “set oceans”. El regidor d'Esports, José Luis Berenguer, ha donat el tret d'eixida a la prova des de la platja de la Albufereta.

  Berenguer ha assenyalat que “es tracta de l'estrena del canal de nade de mar oberta més llarga d'Espanya amb 4000 metres de travessia”, l'edil ha indicat que “esperem que aquest nou atractiu esportiu per a la ciutat faça que Alacant es consolide com a referent del turisme esportiu a Espanya i a Europa, ja que Alacant és un destí perfecte per als viatgers incentivats per l'esport i la vida saludable”.

  Per part seua, David Meca ha agraït a l'Ajuntament d'Alacant la iniciativa i ha convidat als esportistes a vindre a la ciutat. “A Espanya tenim la sort de comptar amb ciutats com Alacant amb un clima privilegiat de 12 mesos de sol a l'any on la practica de l'esport nàutic es torna un plaer”.

  Travessia Serra Grossa

  Els nadadors han eixit a les 9:30h des de la platja de la Albufereta i han recorregut el canal de nade fins a les instal·lacions del Real Club de Regates – Tir Colomí - La Pedrera, en els seus trajectes d'anada i volta.

  La prova que porta per nom “Trobada en el canal de nade Serra Grossa” suma 2000 metres d'anada i 2000 de tornada, en total 4000 metres de travessia en mar oberta. Els nadadors han estat acompanyats d'embarcacions per a prestar tot tipus de suport als atletes, sense fora necessari. La prova s'ha produït sense cap incident i complint amb les mesures sanitàries estipulades pel Ministeri de Sanitat.

  Pujar