elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crema un dels pocs videoclubs que queden a Alacant

Incendi enfront d'un videoclub d'Alacant
Incendi enfront d'un videoclub d'Alacant
  • Pel que sembla uns vàndals haurien pegat foc a un contenidor

Aquesta matinada ha cremat el videoclub Armero d'Alacant, una de les poques botigues de vídeos que encara queden obertes a la ciutat. Amb l'arribada del piratege i de les plataformes en línia, aquests establiments s'han convertit en un símbol d'una altra època, ja que són pocs els que encara perviuen amb el lloguer de cintes en format DVD i Blue-ray.

El succés ha causat un gran impacte en xarxes socials, ja que el local comptava amb més de tres dècades de trajectòria a la ciutat i era icònica la seua façana amb els cartells de cinema, a la cantonada del Carrer La nostra Senyora dels Àngels amb l'Avinguda de Novelda.

Pel que sembla, uns vàndals haurien cremat uns contenidors enfront del local, la qual cosa ha afectat tant el videoclub com a dos vehicles estacionats en la vorera, fins que els bombers del parc local han aconseguit extingir-lo.

Després de l'incendi, que ha cremat la façana, les mostres de suport al videoclub no s'han fet esperar, cosa que des del negoci familiar han agraït. “Hem patit bastants danys materials, però afortunadament no hi ha hagut que lamentar cap ferit”, expliquen des del videoclub.

“Queden per davant dies molt durs, per a tornar a obrir i continuar treballant com hem fet aquests últims 35 anys”, expliquen des del videoclub Amero, un local familiar que ha passat de pares a fills en el barri alacantí de Los Angeles. Aquest local és un dels dos únics que encara perviuen a la ciutat, al costat del videoclub Goya.

Pujar