26 d’octubre de 2020 26/10/20

El Consell de la Joventut d’Alacant celebra la Setmana Jove 2019

El Consell de la Joventut d’Alacant celebra la Setmana Jove 2019 - (foto 1)
  • Concerts, jornada de jocs de taula, tallers de zumba o tornejos de videojocs són algunes de les activitats obertes i gratuïtes per a celebrar la Setmana Jove

MÉS FOTOS
El Consell de la Joventut d’Alacant celebra la Setmana Jove 2019 - (foto 2)

El Consell de la Joventut d’Alacant ha presentat la Setmana Jove 2019, una setmana d'activitats i iniciatives obertes a tota la joventut alacantina que es realitzaran en diferents espais de la ciutat.

Tornejos de videojocs, tertúlia dones joves escriptores, concerts, torneig de Magic, cinema en valencià, activitats esportives o debats sobre Joventut són alguna de les diferents activitats que se celebraran entre el 2 i el 9 de novembre.

El dia 8 també se celebrarà la tradicional Fira d'Associacions del Consell de la Joventut, enguany per primera vegada en l'Av. Federico Soto, una trobada en el qual participen des de fa anys les entitats juvenils del municipi.

“La Setmana Jove es consolida cada any com una setmana de visibilització d'associacionisme juvenil d'Alacant. La nostra ciutat té la sort de comptar amb un teixit associatiu juvenil molt ric que componen més de 30 entitats de diferents àmbits i aquesta setmana és per a nosaltres una oportunitat per a fer-nos visibles a la ciutat i reivindicar les necessitats que tenim com a joves”, ha afirmat Aida Llop, presidenta del Consell de la Joventut d’Alacant.

Pujar