25 de febrer de 2020 25/2/20

Compromís tornarà a preguntar en el Ple d'Alacant sobre l'execució de les obres del Pla Edificant en 5 col·legis d'Alacant

  El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant tornarà a preguntar en el Ple de desembre sobre el Pla Edificant i les cinc actuacions d'aquest pla pendents en centres escolars de la ciutat.

  “Tornem a portar, ple rere ple, preguntes sobre educació pública dirigides a la senyora Llopis. En aquest cas volem saber què passa amb els col·legis inclosos en el Pla Edificant que ja estan pressupostats i per als quals la regidora d'Educació es va comprometre al setembre a tindre un calendari d'execució per a l'últim trimestre de 2019”, ha afirmat Rafa Mas, regidor de Compromís.

  Des de la coalició insisteixen que de l'ampliació del CEIP La Florida, amb 429.552 euros; la rehabilitació del CEE Sant Ángel de la Guarda, amb 1.042.438 euros; l'ampliació del CEIP Juan Bautista Llorca, amb 1.573.882 euros, i la millora del CEIP Emilio Varela, amb 43.878 euros; no saben quant hi ha executat, si hi ha alguna cosa; així com la construcció del nou col·legi de la Cañada del Fenollar.

  “Una vegada més la senyora Llopis ens dóna entendre que l'educació pública no és la seua prioritat”, ha conclòs Mas.

   

  Pujar