elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís torna a exigir a Luis Barcala una reunió urgent amb AVANT per a desbloquejar i aprovar els passos provisionals en el futur Parc Central

Compromís torna a exigir a Luis Barcala una reunió urgent amb AVANT per a desbloquejar i aprovar els passos provisionals en el futur Parc Central
  • Natxo Bellido: “Una vegada consensuada esta actuació, no sabem que estan esperant per a executar-la quan és tan demandada pels veïns dels barris separats pels terrenys ferroviaris. A què espera Barcala?”

MÉS FOTOS
Compromís torna a exigir a Luis Barcala una reunió urgent amb AVANT per a desbloquejar i aprovar els passos provisionals en el futur Parc Central - (foto 2)

Compromís torna a exigir al Bipartito de Luís Barcala que desbloquege l’aprovació dels passos provisionals en els terrenys del futur Parc Central i que estarien operatius fins a que comencen les obres. Una mesura absolutament urgent per a pal·liar l’eterna incomunicació dels barris que volten el futur Parc Central. En este sentit, el portaveu de Compromís ha demanat “Sol·licitem que el regidor d’Urbanisme deixe de posar pals a les rodes de desbloquejar este tema i se pose a liderar-ho, instant a convocar en les pròximes setmanes la societat AVANT i aprovar l’execució d’estos passos. Han passat massa mesos des d’octubre de 2020, que és quan la regidoria d’Urbanisme havia d’haver donat el vist i plau al projecte”.

Així mateix, tal i com se està demanant des de les associacions veïnals d’estos barris, cal una actuació immediata de neteja i manteniment de la zona, amb una actuació urgent de control de plagues d’animals. En este sentit, des de Compromís s’ha exigit que s’autoritze a Lokimika a fer una actuació. “A banda de panderoles i rates, ara s’han denunciat la presència de serps en els terrenys de la pista de petanca que hi ha a la Florida, baix del Pont Roig, i això ens preocupa donat que és el mateix que esta setmana denunciaven veïnes del barri del Cementeri. Per això, de cara a l’estiu, demanem un reforçament de les actuacions de Lokimika en els barris de la ciutat que tradicionalment denuncien esta mena de problemes i per part d’ADIF en els antics terrenys ferroviaris”.

La coalició progressista ha anunciat que si no hi ha novetats en les pròximes setmanes presentaran una iniciativa plenària en el mes de juliol ja que no se pot entendre a què està esperant Barcala per a pressionar i que s’execute l’actuació dels passos provisionals”.

Pujar