24 de setembre de 2020 24/9/20

Compromís reclama una vegada més que es pose en marxa una altra vegada la Mesa d'Habitatge

Compromís reclama una vegada més que es pose en marxa una altra vegada la Mesa d'Habitatge - (foto 1)
  • La coalició porta des d'octubre de 2019 reclamant aquest espai de participació per a buscar solucions a l'emergència habitacional a la ciutat i als desnonaments de lloguers

El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha tornat a exigir que el govern municipal convoque la Mesa d'Habitatge per a afrontar la problemàtica dels desnonaments, una exigència que la formació ve reiterant des d'octubre de 2019.

"Desgraciadament el drama dels desnonaments no ha acabat i ens continuem topant amb situacions d'urgència que afecten famílies amb menors que són desallotjades d'habitatges de lloguer sense tindre capacitat, ni recursos per a accedir a alternatives habitacionals. En diverses setmanes tindrem la dramàtica situació de tindre a famílies al carrer per desnonaments de lloguers. Tenim un problema d'emergència habitacional a Alacant i l'Ajuntament està mirant cap a un altre costat", ha denunciat Rafa Mas, regidor de Compromís.

Des de la coalició reclamen convocar aquesta taula, liderada per la Regidoria d'Acció Social i que ha de comptar amb la participació del Patronat d'Habitatge, amb l'administració autonòmica, les plataformes antidesnonaments, les entitats socials, amb els partits polítics i els bancs. Per a Compromís aquest és l'espai en el qual crear una estratègia per a actuar sobre l'emergència habitacional que s'està accentuant a la ciutat d'Alacant.

Pujar