10 de desembre de 2019 10/12/19

Compromís reclama a la regidoria d'Educació que “es pose les piles” amb els tràmits per a la construcció del Col·legi de la Canyada del Fenollar

  El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha reclamat a la regidora d'Educació del bipartit de les dretes que es preocupe per saber quals són els tràmits que falten en la Plataforma Edificant per a la construcció del nou col·legi de la Canyada del Fenollar i deixe de fer demagògia amb aquest tema.

  La coalició ha afirmat que des de la Conselleria d'Educació insisteixen que des del mes de juny passat hi ha pendent una documentació en la qual falta la signatura electrònica per a poder continuar avançant en la tramitació.

  “No hi ha dret que això ho paguen els pares, les mares, les xiquetes i xiquets que hauran d'anar a aqueix col·legi… Veiem que la descoordinació i la falta de col·laboració municipal estan retardant tots els tràmits, ha passat amb el tema dels nous barracons i està passant en el tema de licitació del nou col·legi”, ha afirmat Natxo Bellido, portaveu de Compromís.

  Des de la coalició han instat a la regidoria que “esbrinen quin és el tràmit que mancada i el facen el més ràpid possible per a avançar en un projecte que ha de ser un nou col·legi que necessiten les partides rurals”.

  ocultar
  Compromís reclama a la regidoria d'Educació que “es pose les piles” amb els tràmits per a la construcció del Col·legi de la Canyada del Fenollar
  Pujar