21 de gener de 2021 21/1/21

Compromís proposa que Barcala explique "si els més de 7 milions d'euros promesos en campanya electoral, per a inversions a les partides rurals, eren una innocentada anticipada"

Compromís proposa que Barcala explique "si els més de 7 milions d'euros promesos en campanya electoral, per a inversions a les partides rurals, eren una innocentada anticipada" - (foto 1)
  • Natxo Bellido lamenta que s'estiga tornant "a les formes clientelars de les èpoques de prepotències absolutes de la dreta per a activitats alienes als problemes reals dels veïns d'Alacant i les seues partides rurals"

El Grup Municipal de Compromís considera que el format utilitzat per la suposada Jornada de Convivència no és l'adequat, i per aquest motiu no assistirà cap representant de Compromís al sopar prevista el dissabte 28 organitzada per la Regidoria de Participació Ciutadana i Partides Rurals, ja que recorda en excés a "una forma de fer les coses i gestionar els diners públics molt pròximes a les èpoques de majories i prepotències absolutes de PP. Unes formes clientelars sobre les que no sabem si es troben a gust els seus socis de Ciudadanos que, siga com siga, callaran una vegada més".

Per al portaveu municipal de la coalició, Natxo Bellido, "Creiem, des de Compromís, que si de veritat es pretenia muntar una Jornada de Convivència a les Partides Rurals, es podia haver buscat altres formats més participatives, obertes a totes les edats, i amb activitats culturals i lúdiques, però el Sr. Jiménez a què en el passat Ple li pontejaren en les seues competències de partides rurals, sembla estar més còmode amb altres models que pensàvem superats ".

Des de la coalició progressista "proposem al Sr. Barcala que explique a les veïnes i veïns de les partides rurals on són els més de 7 milions d'euros d'inversions exclusives en les Partides Rurals, que va prometre en campanya electoral davant centenars de veïns i veïnes en un conegut restaurant de les partides alacantina. Hauria de servir el sopar del 28 de desembre perquè els veïns sàpiguen realment si aquesta promesa electoralista, un més dels tristament famosos Barcalanuncis, era una innocentada anticipada del Sr. Barcala. Així mateix han d'explicar en què estat es troben projectes com el taxi compartit a les partides rurals que el bipartit de dretes és incapaç de desbloquejar i que també es va prometre en la trobada electoralista ".

Pujar