28 de febrer de 2020 28/2/20

Compromís presentarà al pròxim ple una declaració sobre l'equiparació salarial dels treballadors d'Acció Social

Compromís presentarà al pròxim ple una declaració sobre l'equiparació salarial dels treballadors d'Acció Social - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Compromís presentarà al pròxim ple una declaració sobre l'equiparació salarial dels treballadors d'Acció Social - (foto 2)

  El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant presentarà al pròxim ple de desembre una declaració Institucional perquè es convoque de manera urgent la Comissió de Relació de Llocs de treball (RTP) per a posar fi a la discriminació que pateixen els tècnics d'acció social respecte a altres àrees i acabar amb les sobrecàrregues de treball i les condicions pèssimes en les quals treballen.

  Des de la coalició han afirmat que els tècnics d'Acció Social cobren menys que els de mateixa categoria en altres àrees de l'Ajuntament. “Volem posar fi a la discriminació històrica i injusta que pateixen els tècnics d'acció social. Si sumem això a la saturació de treball que pateixen aquests tècnics la situació és insostenible i els treballadors ja no poden més”, ha expressat Rafa Mas, regidor de Compromis.

  Des de Compromís també sol·licitaran que els 70 tècnics que estan contractats amb fons de la Generalitat seguisquen a dia 1 de gener, una demanda que en altres ciutats han aconseguit i que Alacant encara no ha donat solució.

  Des de Compromís denuncien que les condicions d'inseguretat laboral d'aquests treballadors afecten directament la qualitat del servei i per tant a la ciutadania més vulnerable que és la que necessita als serveis públics per a garantir la igualtat d'oportunitats.

  “La senyora Llopis ha d'entendre que té dues opcions, si mostra voluntat i capacitat d'acord ens tindrà al seu costat, com seguisca amb la desídia, el sectarisme i el menyspreu al públic ens tindrà davant”, ha afirmat Mas.

  Pujar