23 de febrer de 2020 23/2/20

Compromís pregunta sobre les ajudes al pagament de l'IBI a famílies a situació de vulnerabilitat

Compromís pregunta sobre les ajudes al pagament de l'IBI a famílies a situació de vulnerabilitat - (foto 1)

    El grup municipal de Compromís ha preguntat sobre el funcionament de les ajudes al pagament de l'IBI per a famílies en situació de vulnerabilitat que es van aprovar per a l'any 2019.

    Aquesta partida constava amb 430.000 euros en els pressupostos municipals de 2019 i suposava una bonificació en aquest impost per a aquelles famílies amb problema econòmics.

    Des de la coalició han preguntat a la regidora d'Acció Social, Julia Llopis, quina ha passat amb aquestes ajudes. “Volem saber quantes persones l'han sol·licitada, quantes s'han beneficiat d'aquestes ajudes, si realment la informació ha arribat a la població alacantina i com és la previsió de cara al pròxim pressupost municipal de mantindre o ampliar les ajudes”, ha afirmat Natxo Bellido, portaveu de Compromís.

    Des de la coalició insisteixen que és necessari conéixer la situació d'aquestes ajudes durant l'any 2019 per a prendre decisions de cara a 2020, de fet Compromís va reclamar durant 2019 que aquestes ajudes anaren d'1.000.000 euros, en considerar insuficients els 430.000 € proposats pel govern municipal.

    Pujar