elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís mostra tot el seu suport als veïns contra els Depòsits del Port

Compromís mostra tot el seu suport als veïns contra els Depòsits del Port

    El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha mantingut una reunió amb l'associació de veïns de Gran Via sud per a “mostrar-los tot el nostre suport a l'oposició a la instal·lació dels macrodepòsits del Port d'Alacant”. 

    Des de Compromís s'han compromés amb l'associació veïnal a donar suport a les mobilitzacions ciutadanes que es convoquen en honor de paralitzar aquesta instal·lació que a ulls de la formació “fa anys que la ciutat va dir que no havia d'haver-hi instal·lacions d'aquest tipus en el Port d'Alacant. 

    “Treballarem perquè des de la unitat política municipal podem plantar cara a aquesta instal·lació de forma també administrativa, i per això demanem que l'alcalde convoque una Junta de Portaveus o una comissió amb tècnics que ens expliquen en quina situació es troba aquest projecte dins de l'Ajuntament d'Alacant. També reclamarem la col·laboració de totes les administracions per a poder parar una aberració ambiental a la qual fa molts anys la ciutat va dir que no”, ha conclòs Natxo Bellido, portaveu de la coalició.

     

    Pujar