2 de desembre de 2020 2/12/20

Compromís mostra tot el seu suport als veïns contra els Depòsits del Port

Compromís mostra tot el seu suport als veïns contra els Depòsits del Port - (foto 1)

    El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha mantingut una reunió amb l'associació de veïns de Gran Via sud per a “mostrar-los tot el nostre suport a l'oposició a la instal·lació dels macrodepòsits del Port d'Alacant”. 

    Des de Compromís s'han compromés amb l'associació veïnal a donar suport a les mobilitzacions ciutadanes que es convoquen en honor de paralitzar aquesta instal·lació que a ulls de la formació “fa anys que la ciutat va dir que no havia d'haver-hi instal·lacions d'aquest tipus en el Port d'Alacant. 

    “Treballarem perquè des de la unitat política municipal podem plantar cara a aquesta instal·lació de forma també administrativa, i per això demanem que l'alcalde convoque una Junta de Portaveus o una comissió amb tècnics que ens expliquen en quina situació es troba aquest projecte dins de l'Ajuntament d'Alacant. També reclamarem la col·laboració de totes les administracions per a poder parar una aberració ambiental a la qual fa molts anys la ciutat va dir que no”, ha conclòs Natxo Bellido, portaveu de la coalició.

     

    Pujar