27 de setembre de 2020 27/9/20

Compromís insta al govern municipal a presentar projectes al 'Et Formem' del Servei Valencià d'Ocupació i Formació

    El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha instat al govern municipal a presentar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, projectes a la convocatòria "Et Formem" de Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació.

    Aquesta convocatòria suposen 4,6 milions d'euros destinats als ajuntaments que realitzen accions d'aquest programa d'ocupació i formació durant l'any 2019. Es tracta d'una iniciativa que busca millorar l'ocupabilitat de les persones desocupades pertanyents a col·lectius amb dificultats d'inserció laboral o vulnerables.

    Amb aquest programa l'alumnat té l'oportunitat de desenvolupar un treball efectiu mitjançant un contracte per a la formació i l'aprenentatge, mentre es rep un salari.

    "Esperem que l'equip de govern del PP faça ús d'aquesta convocatòria de manera que aquestes ajudes puguen arribar a la nostra ciutat i puguen beneficiar a aquells alacantins i alacantines que estan passant per una situació complicada i necessiten l'ajuda del seu Ajuntament", ha destacat l'edil de Compromís, Sonia Tirado.

    Pujar