24 de novembre de 2020 24/11/20

Compromís exigirà a Madrid una "connexió de primera" del port d'Alacant amb el Corredor Mediterrani

Compromís exigirà a Madrid una "connexió de primera" del port d'Alacant amb el Corredor Mediterrani - (foto 1)

    Natxo Bellido, portaveu de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha afirmat que la coalició exigirà al Govern Central una connexió amb el Corredor Mediterrani igual que la dels aeroports de Castelló i València.

    "No és suficient la millora proposada pel senyor Sánchez i així ho hem parlat amb el nostre diputat a Madrid, Joan Baldoví, que treballarà perquè tinguem aqueixa connexió de primera per a poder connectar les nostres mercaderies amb el port i que puguen eixir en les millors condicions", ha afirmat Bellido.

    A més, des de Compromís destaquen que la connexió ferroviària amb el Corredor Mediterrani en les mateixes condicions que els altres 2 grans ports de la Comunitat Valenciana és també una qüestió ambiental i de competitivitat dels sectors productius i del port d'Alacant.

    La coalició reconeix que la proposta de l'actual Govern Central és "millor que la de Rajoy que era absolutament res de res". "La solució del senyor Sánchez no garanteix la millor de les connexions per al nostre port, però a més no té ni terminis ni compromisos", ha conclòs Bellido.

    Pujar