4 de juliol de 2020 4/7/20

Compromís exigeix al govern municipal que realitze l'estudi de gestió de la neteja

Compromís exigeix al govern municipal que realitze l'estudi de gestió de la neteja - (foto 1)
  • La coalició reclama que s'establisquen responsabilitats, mitjans i terminis per a aquest informe

MÉS FOTOS
Compromís exigeix al govern municipal que realitze l'estudi de gestió de la neteja - (foto 2)
Compromís exigeix al govern municipal que realitze l'estudi de gestió de la neteja - (foto 3)

El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha exigit al govern municipal de PP i Ciudadanos que realitzen “d'una vegada” l'informe de gestió de la neteja per a saber si l'UTE està complint amb el plec de condicions i si està fent les coses bé.

“No podem entendre que ara PP i Ciudadanos no volen controlar a la UTE. Què passa, què els fa por?”, ha destacat Natxo Bellido, portaveu de Compromís, “Ciudadanos es va afartar de demanar la realització d'aquest informe el passat mandat i ara manté un silenci molt cridaner en aquest tema”.

Des de la coalició han reclamat la realització d'aquest informe que, a més, comptava amb l'acord polític dels grups a l'Ajuntament i que el PP va arribar a preadjudicar al final del passat mandat a l'empresa Amaranto Asesoeres de Gestión, encara que finalment es va paralitzar l'adjudicació en ser propietat d'un exalte càrrec de Camps condemnat per malversar. 

“Només hi ha bruts en aquesta ciutat?, és que l'UTE no té cap  responsabilitat?, és que està fent les coses bé aqueixa UTE en la qual participa, per cert, l'empresa del senyor Ortiz?, l'informe el faran els inspectors malgrat la càrrega de treball que ja tenen, quan, com i en quin termini ho tindrem?”, ha preguntat Bellido.

Pujar